top of page

PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT EN L’ESPORT

Programa 1.2.

Suport a l'organització de formats innovadors o extraordinaris de competicions esportives adaptades i inclusives


Acció. - TROFEU INTERNACIONAL NATACIÓ ADAPTADA



Es tracta d'una competició internacional inclusiva per fomentar la competició conjunta de nedadors i nedadores amb discapacitat i sense. La competició utilitza el sistema multidisability per puntuar. El multidisability permet nedar conjuntament a persones amb discapacitat i sense, i també esportistes amb diferents discapacitats, i crear una classificació ponderada, convertint els temps aconseguits en punts.


Es tracta de la competició pionera a l'estat espanyol en aquest format i una competició de consagrada reputació per tots aquells esportistes amb discapacitat que busquen realitzar mínimes de classificació per a la les competicions internacionals d'aquell any. Aquesta temporada, el Trofeu ha adquirit una rellevància important donat que els nedadors buscaven la seva classificació per al Mundial de Manchester, on es van aconseguir un total de 10 mínimes.


La competició a més, compta amb proves de relleus inclusives, on dels 4 participants, 2 han de ser nedadors/es amb diversitat funcional.


 

Aquesta activitat està finançada pel fons Europeu Next Generation i pel Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia del Gobierno de España


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page