top of page

PROMOCIÓ DE LA IGUALTAT EN L’ESPORT

Programa 1.1.

Suport a l'organització de formats innovadors o extraordinaris de competicions esportives femenines.


Acció. – Aquatló CNB


L’Aquatló CNB, dins del calendari de la Federació Catalana de Triatló és una competició que es realitzarà en format “nedar+córrer”. A diferència dels Aquatlons tradicionals on primer és la carrera a peu, després es neda i finalment torna a haver-hi la carrera a peu, en aquest cas, només es neda a l’inici i es finalitza amb la cursa a peu.


Aquest format facilita la logística de l’organització, l’afectació al públic, redueix el temps de la cursa, i el més important, només provoca un contrast fisiològic en l’esforç. Així doncs, la competició consta d’un segment de natació en aigües obertes (1000m. una volta) dins el canal d’embarcacions del Club.


En acabar el segment, realitzen el canvi de roba esportiva als boxes situats dins del Club, a la pista poliesportiva. Seguidament, el segment de cursa a peu, tindrà lloc al voltant de l’edifici Desigual i passeig marítim 500m.


L’activitat s’adreça a 600 joves i adults. L’organització correspondrà als treballadors del CN Barcelona, dirigits pels responsables de la secció de Triatló. La Federació Catalana de Triatló, aportarà els Jutges, Àrbitres i els equips de cronometratge.


Aquest any hem donat prioritat a la sortida femenina, separant-la totalment de la prova masculina amb una diferència de temps suficient perquè no es barregin als circuits i les dones puguin tenir la seva pròpia competició mesurant-se entre elles.


 

Aquesta activitat està finançada pel fons Europeu Next Generation i pel Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia del Gobierno de España


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page